Гай Річі оголосив відкрите прослуховування на роль Аладдіна

9 травня 2017,  23:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну роль у рімейку «Аладдін» може зіграти абсолютно невідомий актор.

Сайт Empire пише, посилаючись на оголошення по BBC Radio 1, що на цих вихідних в Лондоні відбудеться відкрите прослуховування для прийдешньої диснеївській казки «Аладдін», заснованої на однойменному мультфільмі 1992 року.

На головну роль Гай Річі шукає хлопця близькосхідної зовнішності віком від 18 до 22 років. Він повинен бути харизматичним, привабливим і в хорошій фізичній формі, а також вміти співати, оскільки фільм буде мюзиклом.

Після повідомлення про те, що Річі зніме «Аладдіна», в Інтернеті почали з'являтися різноманітні списки з акторами, які змогли б зіграти в ньому головну роль. Вони включали в себе оскарівського номінанта Дева Пателя, Деніза Акденіза, що зіграв Аладдіна в серіалі «Одного разу в казці», Сураджа Шарму з «Життя Пі». Але, схоже, мрія їх шанувальників побачити улюбленого актора літаючим на великому екрані на килимі-літаку не збудеться, раз режисер шукає Аладдіна серед всіх бажаючих зіграти в потенційному блокбастері.

Відкриті прослуховування пройдуть не тільки в Лондоні, а й по всьому світу.

Минулого місяця повідомлялося, що роль Джіні пригледів для себе Вілл Сміт, але офіційно підтвердження того, що він підписав контракт, поки немає.

Зйомки рімейку почнуться в середині серпня і завершаться в січні наступного року.

Прем'єра «Аладдіна» очікується не раніше 2019 року.

2206 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: