Том Круз і Емілі Блант знову опиняться на «На межі майбутнього»

9 травня 2017,  21:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У сіквелі наукової фантастики «На межі майбутнього» Том Круз повернеться разом з Емілі Блант.

В інтерв'ю для Collider режисер Даг Лайман підтвердив, що і Круз, і Блант зіграють в «На межі майбутнього 2»:

Том з нетерпінням чекає і Емілі Блант з нетерпінням чекає. Велике питання полягає в тому, коли ми це зробимо. Не в тому, чи зробимо, а коли ми це зробимо.

У Лаймана вже готова історія сіквела, який він збирається назвати «Живи, помри, знову і знову» («Live Die Repeat and Repeat»), майже як слоган першої частини:

У нас є дивовижна історія! Вона неймовірна! Набагато краща, ніж перший фільм, а я люблю перший фільм. Він буде називатися «Живи, помри, знову і знову».

Події «На межі майбутнього» розгорталися в недалекому майбутньому, коли багато міст Землі стерли в порошок сильні й жорстокі інопланетяни, яких називають міміками. Людство готувалося до вирішальної битви з ними, в лавах якої виявився майор Білл Кейдж. Він вмирає на полі бою, забираючи з собою життя міміка, після чого знову прокидається на початку того ж дня, і коли помирає знову, його день знову починається заново, даючи новий шанс зрозуміти, як перемогти цих інопланетян.

Сюжет сіквела, де Круз знову зіграє Кейджа, а Блант — сержанта Ріту Вратаськи, яку колеги-солдати за її заслуги в битвах з міміками прозвали Суцільнометалевим стервом, поки не розголошується. Над його сценарієм працюють Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус, що написали «Силу волі».

Цього року на екрани вийде новий фільм Лаймана і Круза — кримінальний трилер «Зроблено в Америці», а після вони збираються зняти науково-фантастичний екшен «Луна-парк». Так що «Живи, помри, знову і знову» доведеться чекати не один рік.

Скоро Круза можна буде побачити в кінотеатрах в «Мумії», а Блант озвучить мультфільм «Мій маленький поні» і зіграє няню-чарівницю в «Мері Поппінс повертається».

2396 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: