Дж.К Роулінг вибачилася за вбивство Снейпа

4 травня 2017,  22:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Авторка «Гаррі Поттера» Дж.К Роулінг шкодує про те, що вбила Северуса Снейпа.

У вівторок, 2 травня, була чергова річниця битви за Гогвортс, що відбулася в 1998 році. Вона стала вирішальною битвою у війні чарівного світу з Волдемортом і його Пожирачами Смерті і, на превелике горе шанувальників книг і фільмів про Гаррі Поттера, забрала життя багатьох улюблених персонажів, включаючи Фреда Візлі, Ремуса Люпіна, Німфадори Тонкс і Северуса Снейпа, а також ще півсотні людей.

У попередні роки письменниця вже вибачалася за вбивства Фреда і Ремуса, а цього разу настав час Снейпа.

Роулінг просто написала у своєму Twitter:

Гаразд, ось воно. Будь ласка, не починайте жахливих воєн через це, але цього року я б хотіла вибачитися за те, що вбила (шепоче)... Снейпа. *тікає в укриття*

З самої першої книги Снейп був одним з найтаємничніших персонажів Поттеріани. Будучи професором зіллєваріння, він упереджено ставився до Гаррі та його друзів з Ґрифіндора і частенько робив їх життя нестерпним, але після його смерті відкрилася, що Снейп всі ці роки самовіддано захищав життя Гаррі і брав участь в секретному плані Дамблдора по знищенню Волдеморта, постійно ризикуючи собою, оскільки завжди любив маму Гаррі. Життя Снейпа в результаті забрав Волдеморт, бажаючи стати повноцінним власником Бузинної палички.

Гаряче улюбленим глядачами Снейпа зробив талановитий Алан Рікман, який став ідеальним втіленням цього персонажа на великому екрані..

Битва за Гогвортс була показана у фінальному фільмі пригод хлопчика, що вижив, «Гаррі Поттер і Дари Смерті: Частина 2», чия прем'єра відбулася в 2011 році.

1855 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: