Переглядаємо всі трейлери «Вартових Галактики 2»

4 травня 2017,  14:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат прибули довгоочікувані «Вартові Галактики 2», на честь чого пропонуємо переглянути сімку їх шикарних трейлерів.

«Не кожному випадає шанс врятувати Галактику двічі.»

Офіційний синопсис «Вартових Галактики 2»:

Події марвелівських «Вартових Галактики 2», що розвиваються під музику «Крутого міксу 2», продовжать показувати пригоди команди, яка перетинає зовнішні межі космосу. Вартові повинні боротися, щоб зберегти свою нову сім'ю разом, поки вони розгадують таємницю справжнього походження Пітера Квілла. Старі вороги стають новими союзникам і улюблені персонажі шанувальників класичних коміксів прийдуть на допомогу нашим героям, поки кінематографічний всесвіт Marvel продовжує розширюватися.

У фільмі повертаються Кріс Претт, Зої Салдана, Дейв Батіста, Бредлі Купер, Він Дизель, Карен Гіллан, Майкл Рукер і Шон Ганн.

Компанію їм складуть Курт Рассел, Пом Клементьєфф, Елізабет Дебікі і Сільвестр Сталлоне.

Нещодавно режисер Джеймс Ганн оголосив, що збирається зняти «Вартові Галактики 3», так що пригоди Зіркового лицаря і його команди продовжаться.

Нижче ви можете подивитися три офіційних українських трейлера «Вартових Галактики 2» у порядку їх виходу, далі слідує їх фінальний трейлер і трійця веселих міжнародних трейлерів, один з яких особисто представляє Претт, в оригіналі.

Більше промо-роликів, закулісних відео і відео з прем'єри кінострічки ви знайдете в нашій відеотеці.

Побачити «Вартових Галактики 2» на великому екрані можливо з 4 травня, тобто з сьогоднішнього дня. Квитки на найближчі сеанси вже є в нашій афіші.

746 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: