На Kyiv Comic Con пройдуть допрем'єрні покази «Король Артур: Легенда меча» і «Чужий: Заповіт»

30 квітня 2017,  15:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідувачі конвенції Kyiv Comic Con опиняться серед перших у світі, хто зможе побачити фільми «Король Артур: Легенда меча» і «Чужий: Заповіт».

Організатори Kyiv Comic Con вирішили порадувати шанувальників кіно жанру наукова фантастика і фентезі допремьерными показами двох найбільш очікуваних фільмів травня: пригодницько-фентезійного екшену Гая Річі «Король Артур: Легенда меча» і продовження культової саги Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт».

«Король Артур: Легенда меча», натхненний знаменитою британською легендою, розповість про молодого Артура, сина короля, який виріс в нетрях, після того як його рідний дядько Вортигерн вбиває батька і захоплює трон. Але незабаром він дізнається про своє походження, коли доля зведе хлопця з магічним мечем Екскалібуром. Так він ступає на стежку опору і береться за те, щоб повалити тирана.

Головну роль у фільмі зіграв Чарлі Ханнем, в образі Вортигерна на екрані з'явиться Джуд Лоу, а компанію їм складуть Аннабелль Волліс, Ерік Бана, Кеті МакГрат, Джимон Хунсу, Ейдан Гіллен, Герміона Корфілд і Астрід Берже-Фрісбі.

«Чужий: Заповіт» є сіквелом «Прометея», і у ньому мова піде про команду колонізаторського корабля «Заповіт», яка прибуває на нову планету і вважає, що знайшла незвіданий рай. Але насправді це темний і небезпечний світ, де після експедиції «Прометея» залишився в живих лише андроїд Девід.

У фільмі повернуться Майкл Фассбендер, Нумі Рапас і Гай Пірс, а нових героїв зіграють Кетрін Вотерстон, Джеймс Франко, Біллі Крудап, Кармен Еджого, Денні МакБрайд і Деміан Бішір.

Квитки на покази, які ви вже можете придбати на офіційному сайті конвенції, дійсні лише за умови наявності квитка на фестиваль.

Допрем'єрний проказ фільму «Чужий: Заповіт» відбудеться на Kyiv Comic Con, який пройде в Українському домі, 7 травня о 17:30, а «Короля Артура: Легенда меча» — 7 травня о 20:00.

У широкий український прокат «Король Артур: Легенда меча» вийде 11 травня, а «Чужий: Заповіт» — 18 травня.

1068 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: