Український постер «Нікчемний я 3»

25 квітня 2017,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Грю зустрічає свого брата-близнюка на новому постері мультфільму «Нікчемний я 3».

«Коли Грю зустрів Дрю.»

«Нікчемний я 3» — третій мультфільм франшизи, що розповідає про колишнього лиходія Грю, який став розсудливим, кинув своє злочиннє життя, став батьком трьох сиріток і навіть кілька разів врятував світ. Він продовжує працювати на Антизлодійську лігу разом зі своєю дружиною Люсі, але раптом в його життя повертається давно загублений брат-близнюк, який спробує підбити головного героя на одну останню злочинну справу.

Слоган його українського постера є відсиланням до назви комедії «Коли Гаррі зустрів Ллойда», приквелу культової історії «Тупий і ще тупіший» з Джимом Керрі, повідомляючи, що не тільки дітям, а й дорослим буде цікаво дивитися цей мультфільм.

Обох братів озвучить відомий голлівудський комік Стів Карелл.

В оригіналі також можна буде почути голоси Крістен Віг, Дженні Слейт, Стіва Кугена, Міранди Косгров, Трея Паркера і Рассела Бренда. Посіпаки знову будуть говорити голосом режисера П'єра Соффіна, який зняв дві попередні частини пригод Грю.

Разом з Соффіном над «Нікчемним я 3» працював Кайл Балда, режисер спін-оффу «Посіпаки», який заробив у світовому прокаті більше $1 мільярда.

Другий український трейлер мультфільму дивіться тут.

Українська прем'єра «Нікчемного я 3» відбудеться 29 червня.

2196 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: