Новий погляд на рогату Кейт Бланшетт в «Торі: Рагнарок»

22 квітня 2017,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У «Торі: Рагнарок» у суперзлодійкі Хели будуть шикарні роги, як показують нові кадри і концепт-арт.

Богиня світу мертвих у втіленні Кейт Бланшетт встигла накоїти справ в першому трейлері «Тора: Рагнарок», де знищила Мйольнір і вигнала Тора (Кріс Хемсворт) з Асгарда.

У коміксах Хела віддає перевагу зеленому кольору, як і її батько Локі (Том Хіддлстон), але на великому екрані ми побачимо її в чорному костюмі, прикрашеному сріблястими деталями, і з драматичним чорним макіяжем, що лякаюче підкреслює світлі очі Бланшетт. З коміксів дизайнери «Тора: Рагнарок» запозичили тільки її величезний головний убір у формі рогів. І, як не дивно, він дуже йде актрисі.

Новий концепт-арт з Хелою, Тором і Локі показує їх першу зустріч, яка, судячи з будівель на задньому плані, відбудеться на Землі. Точніше в Нью-Йорку, який так сильно люблять добрі і злі персонажі Кіновсесвіту Marvel. На малюнку Хела постає у своїй шикарній короні, але в фільмі ця сцена буде виглядати трохи інакше.

Скріншоти з трейлера демонструють, що на зустріч з батьком і дядьком вона прибуде без рогів, напевно, щоб не привертати до себе непотрібну увагу інших супергероїв Землі. І коли Тор шпурне в неї своїм Мйольніром, вона покаже свою силу, прямо в провулку знищивши могутній артефакт на очах у здивованих асгардійців.

Згідно офіційного синопсису «Тора: Рагнарок», суперзлодійка Бланшетт вирішить влаштувати в Асгарді справжній апокаліпсис — Рагнарок — знищення асгардійського світу і кінець асгардської цивілізації. В цей час Тор опиниться в полоні на іншому кінці всесвіту, де повинен буде битися в гладіаторському поєдинку з неймовірним Халком (Марк Руффало).

Бешкетувати в «Торі: Рагнарок» Хела буде з 2 листопада.

2752 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: