Ліна Хіді розповіла про свою боротьбу з тривогою

15 квітня 2017,  22:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Ліна Хіді поділилася з шанувальниками своїми думками та порадами щодо боротьби з тривогою і депресією.

Згадуючи жорстку і самовпевнену королеву Серсо з «Гри престолів», з якою невід'ємно асоціюється Хіді, складно уявити, що у актриси бувають моменти слабкості, тим не менш, вона показала, що є такою ж людиною, як і всі ми, заявивши, що періодично страждає від внутрішньої тривоги і знає, що таке депресія.

У четвер Хіді вирушила в Twitter, щоб поговорити зі своїми майже 850 тисячами підписників про те, що їй не чуже:

Я занадто багато думаю. Я знайома з депресією. Мене відвідує почуття ВЕЛИЧЕЗНОЇ тривоги (завжди весело)... Тривога. Депресія. Вони справжні і відбуваються на хімічному рівні. А також на духовному... залишайтеся зі мною, друзі. (і перш ніж ви запитаєте, так, зі мною все в порядку).

Актриса вважає, що тривога і депресія — величезні проблеми, що існують сьогодні в нашому неспокійному і вимогливому світі:

Ми бачимо по всьому світу руйнування людських життів. І це, незважаючи на вашу віру, впливає на вас. Якщо ми повернемо це назад до сім'ї і суспільства, то вони були втрачені на користь жадібності і прагненню, тому не дивно, що нас відвідує почуття тривоги, не дивно, що ми занадто багато думаємо... нас накрило лайном. Нас змушують думати. Що у нас чогось недостатньо. Що ми самі не самодостатні. Недостатньо гарні. Недостатньо худі. Недостатньо багаті. Недостатньо здатні. Недостатньо успішні. Але ось вам правда. Ви є самодостатніми... Взагалі-то, ви саме ті люди, якими ви і повинні бути, що вже ЧУДОВО...

Як актриса справляється зі своєю тривогою? Працюючи над собою, пише Хіді далі:

Тривога — це звір. Зі звірами потрібно розмовляти. І відпускати їх назад у дику природу. Легше сказати, ніж зробити, я знаю, але все ж таки. Потрібно практикуватися. Спробуйте поговорити з самим собою один на один, не ховаючи себе справжнього. Можливо, ви відчуєте жах... на секунду... а потім БУМ... Кидайте мікрофон. Ви, чорт забирай, це зробили. Покуражтесь вдома своїми чортовими і такими реальними людськими комплексами. І ваші думки перетворяться на дії. Я це знаю. Глибокий вдох.

Вона також робить акцент на тому, що необхідно навчитися любити себе таким, яким ти вже є:

Це непроста частина. Але спершу ПОЛЮБІТЬ СЕБЕ. І не озирайтеся на чиюсь думку.

Так що беремо приклад з Хіді і продовжуємо боротися з поганими і тривожними думками і комплексами, відпускаючи на волю і залишаючи усередині лише любов до себе.

Побачити актрису в її коронному образі в 7 сезоні «Гри престолів» ми зможемо 16 липня.

1393 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: