«Вартові Галактики 2» отримали постер від IMAX

23 березня 2017,  19:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Вартових Галактики 2» Джеймс Ганн поділився новим постером, створеним спеціально для кінотеатрів IMAX.

Вчора Ганн опублікував новий постер «Вартових Галактики 2» у своєму Instagram, розповівши в описі до нього, чому IMAX є найкращим вибором для перегляду цього фільму:

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПЕРШИЙ ПОГЛЯД на постер «Вартових Галактики 2» від #IMAX. Ті, хто підписані на мене давно, знають, що IMAX є найоптимальнішим способом для перегляду фільму про Вартових. Я особисто спостерігаю за створенням 3D, обробкою кожного кадру, і тільки в IMAX ми змінюємо дозвіл під час великих сцен, щоб отримати на 30% більше зображення на екрані, ніж де-небудь ще. На відміну від багатьох інших нинішніх фільмів, коли про зміну розміру екрану і про 3D думають після зйомок, ми плануємо наші пропорції ще на етапі написання сценарію, і кожен окремий кадр створюється з урахуванням 3D, коли ми його знімаємо.

Режисер додав, що створював сіквел про пригоди Зіркового лорда і його команди спеціально для того, щоб його потім дивилися на великому екрані:

«Вартові Галактики 2» створено досвідом з повним зануренням, який варто придбати в кінотеатрах. Я радий, що ми скооперувалися з IMAX з моменту зачаття [фільму]. #GotGVol2 #Marvel #3D

На цьому постері розташувалася основна п'ятірка Вартових: Зоряний лорд (Кріс Претт), Гамора (Зої Салдана), Дракс (Дейв Батіста), Ракета (Бредлі Купер і Грут (Він Дизель), а також Небула (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомол (Пом Клементьефф) і Айеша (Елізабет Дебікі), яка, очевидно, не розлучається зі своїм троном.

Третій український трейлер «Вартових Галактики 2» дивіться тут.

Більше яскравих постерів до найочікуванішого супергеройскому екшену цього року за версією читачів Kinofilms.ua ви знайдете в нашій галереї.

В українські кінотеатри «Вартові Галактики 2» увірвуться 4 травня.

1794 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: