Перший погляд на Тома Хіддлстона в «Торі: Рагнарок»

17 березня 2017,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На відміну від свого брата Тора, Локі повернеться у «Торі: Рагнарок» у своєму звичному образі.

Тор у втіленні Кріса Хемсворта вже встиг шокувати нас своїм абсолютно новим образом для свого третього сольника, де постане розфарбованим і з короткою стрижкою. А ось його братик Локі, якого знову зіграє Том Хіддлстон, вважав за краще залишитися вірним своїм довгим волоссям, хоча і оновив свій гардероб – новий костюм суперзлодія, виконаний в чорному кольорі і доповнений довгою чорно-жовтою мантією, кардинально відрізняється від його попередніх шат.

Судячи з його першого кадру, Локі опиниться на новій планеті Кіновсесвіту Marvel, де проживає енігматичний гранд-майстер Джеффа Голдблюма. Тобто поки Тор буде битися на Саакарі в якості гладіатора, Бог хитрості й обману буде відвідувати вечірки і попивати коктейлі в компанії якоїсь ексцентричної аристократії, яка любить вбиратися в химерні і яскраві костюми в стилі капітолійців з «Голодних ігор».

Останнього разу ми бачили цього харизматичного суперзлодія в «Торі 2: Царство темряви», де він спершу загинув, а потім повернувся, ховаючись під личиною свого батька Одіна (Ентоні Хопкінс). Мабуть, йому все-таки набридло правити Асгардом або ж його вигнала звідти якась могутня сила.

Також у третьому «Торі» Локі разом з Тором у пошуках Одіна прибудуть на Землю, де перевдягнуться в одяг простих смертних.

Перший погляд на головну лиходійку фільму Хелу у втіленні Кейт Бланшетт, ви знайдете тут.

В українських кінотеатрах «Тор: Рагнарок» прибуде 2 листопада.

900 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: