Перший погляд на Кейт Бланшетт і Джеффа Голдблюма в «Торі: Рагнарок»

10 березня 2017,  21:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри «Тора: Рагнарок» представляють персонажів Кейт Бланшетт і Джеффа Голдблюма.

У «Торі: Рагнарок» Бланшетт втілить головну лиходійку Хелу, що вирішила влаштувати пекло в Асгарді, поки там відсутній Тор, і стане першою основною жінкою-антагоністкою у фільмах Кіновсесвіту Marvel.

Про її руйнівні амбіції згадується в офіційному синопсисі кінокартини, де говориться, що вона збирається влаштувати в Асгарді Рагнарок — знищення рідного світу Тора і кінець асгардської цивілізації.

В інтерв'ю для EW 2-кратна володарка премії «Оскар» сказала, що її суперзлодійку можна описати в двох словах — Богиня смерті:

Думаю, на цьому можна поставити крапку в реченні, правда? Вона прибуває з купою [емоційного] багажу. І вона трохи зла.

Незважаючи на те, що на першому кадрі Бланшетт постає без хитромудрого головного убору, який Хела носить в коміксах, у фільмі вона все-таки в ньому з'явиться, про що повідомляв ще перший концепт-арт.

Голдблюм, якого ви можете побачити в яскравому костюмі нижче, зіграє в «Торі: Рагнарок» енігматичного персонажа Грандмастера, одного з нестаріючих старійшин всесвіту, який освоїв більшість ігор цивілізацій, враховуючи їх навички і шанси.

Судячи з його розфарбування обличчя і аж ніяк не асгардського і не земного одягу, можна припустити, що Тор зустріне Грандмастера на планеті Сакаар, де буде брати участь у гладіаторських боях.

Перший погляд на Кріса Хемсворта, чий супергерой для свого третього сольника обзавівся новою зачіскою, ви знайдете тут.

Українська прем'єра «Тора: Рагнарок» відбудеться 2 листопада.

1150 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: