Енсон Маунт стане Чорним громом у «Нелюдях»

9 березня 2017,  23:32 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головного героя «Нелюдів» втілить зірка «Пекла на колесах» Енсон Маунт.

Супергеройський серіал «Нелюди», чиї події будуть відбуватися в тому ж всесвіті, що і події «Агентів Щ.И.Т.», розповість про ізольовану групу надлюдей, якій доводиться боротися за виживання.

На чолі їх стоїть супергерой Чорний грім — енігматичний король Нелюдів, чий голос настільки могутній, що навіть легкий шепіт може знищити ціле місто. Його і втілить Маунт.

Виконавчий продюсер серіалу Джозеф Лоуб розкрив, що привернуло актора в цій ролі:

Енсону подобається виклик цієї ролі, який полягає в тому, щоб грати цього персонажа пошепки. Його ентузіазм у поєднанні з його значною, майже королівською персоною, легко дали нам зрозуміти, чому він повинен бути нашим Чорним громом.

Шоураннер «Нелюдів» Скотт Бак додав:

Чорний грім — персонаж, чия глибина повинна бути передана без вимовляння слів, і я з нетерпінням чекаю, коли Енсон його оживить.

Дружину Чорного грому, Медузу, зіграє зірка «Грейсленда» Серінда Свон. А його злого брата Максимуса — зірка «Гри престолів» Іван Реон.

Компанію їм складуть Кен Люн, Еме Іквуакор, Ізабель Корніш, Майк Мо, Соня Балморес і Еллен Воглом.

Прем'єра перших двох серій «Нелюдів» відбудеться в кінотеатрах IMAX у вересні, а після серіал буде демонструватися на каналі ABC.

1949 

1 коментар

Максим Киров

13 березня 2017, 04:17

Как по мне Энсон Маунт идеально подходит для роли росомахи за место Хью Джекмана, а на роль черного грома можно и по проще кого нибудь найти. Ну или Тома Харди взять например. 
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: