Х'ю Джекман пояснив фінал «Логана»

4 березня 2017,  20:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Логана» Х'ю Джекман розповів, чому вибрав саме такий фінал для свого Росомахи.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Логан: Росомаха», далі вас чекають серйозні СПОЙЛЕРИ.

Завершити фільм смертю Логана спершу запропонував режисер Джеймс Менголд, і Джекман був відкритий до такої ідеї, але не без серйозного застереження, адже натхненням для «Логана» послужив вестерн «Непрощений», в кінці якого герой Клінта Іствуда просто йде геть.

Про це актор розповів в інтерв'ю для Entertainment Weekly:

Я подумав: «Є причина зняти ще один фільм і більше після нього нічого не знімати [про Росомаху]». Але нам дійсно потрібно було це заслужити.

У фіналі «Логана», який став останньою появою Джекмана в образі Росомахи, головний герой доставляє Лору (Дафні Кін) до канадського кордону, за яким вона і її друзі-мутанти будуть у безпеці від безжального доктора Пірса (Річард Е. Грант), який вважає цих дітей невдалим експериментом, чиї результати потрібно знищити.

В лісі поряд з кордоном Росомаха сходяться у смертельному поєдинку з мутантом Ікс-24, Лора вбиває його супротивника, але в бійці герой, чия регенерація згасла, отримує смертельні рани і вмирає. Діти-мутанти ховають свого захисника у тому ж лісі, і в останній момент Лора вирішує поставити саморобний хрест на його могилі набік, щоб вийшов символ Людей Ікс, останнім з яких і був Росомаха. Його місія виконана.

Для Джекмана це було сильне завершення історії свого супергероя:

Як тільки я побачив сценарій, я зрозумів. Логан – це людина, яка більше за все боїться близькості, тому він хоче бути один і жити для себе. А ідея, що в кінці він віддасть своє життя, щоб когось врятувати... Я подумав, що це дійсно сильно.

Нашу рецензію на «Логана», який вже можна подивитися в українських кінотеатрах, читайте тут.

3237 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: