Спін-офф про Бамблбі знайшов свого режисера

4 березня 2017,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисером спін-оффу «Трансформерів» про Бамблбі стане Тревіс Найт, що зняв мультфільм «Кубо і легенда самурая».

«Бамблбі» буде першим спін-оффом франшизи «Трансформери» і розповість історію одного з найвідоміших автоботів, що перетворюється в Chevrolet Camaro. Його сюжет поки не розголошується, але поступово збирається його закулісна команда.

У четвер сайт Deadline повідомив, що режисером спін-оффа про Бамблбі стане Найт, мультиплікатор і глава студії Laika, чиїм режисерським дебютом став минулорічний фентезійний мультфільм «Кубо і легенда самурая», який отримав 2 номінації на «Оскар», ставши цього разу єдиним мультфільмом, номінованим ще й за свої візуальні ефекти.

Над сценарієм фільму про жовтого трансформера працює Христина Ходсон, яка також пише сценарій до спін-оффу Девіда Ейра про Харлі Квінн «Сирени Готема».

Продюсерами проекту виступають Майкл Бей, Стівен Спілберг і Лоренцо Ді Бонавентура, які створювали франшизу «Трансформери» з самого першого фільму.

Для Найта «Бамблбі» стане першим художнім фільмом. До «Кубо і легенди самурая» він працював над «Коралиною в країні кошмарів», «ПараНорманом» і «Сімейкою монстрів» в якості аніматора і продюсера.

У світовий прокат «Бамблбі» вийде 8 червня 2018 року. Раніше жовтого автобота можна буде побачити на великому екрані в «Трансформерах: Останній лицар», чия українська прем'єра призначена на 22 червня.

1176 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: