Джонні Деппа омолодили для п'ятих «Піратів Карибського моря»

4 березня 2017,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій трейлер «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» показав зовсім юного Джека Горобця у втіленні Джонні Деппа.

Минулого року ми побачили, як 51-річного Роберта Дауні мол. зробили на 30 років молодшим за допомогою візуальних ефектів для «Першого месника: Протистояння», щоб він сам зіграв юного Тоні Старка у флешбеку, а не так давно глядачі ахнули, коли у фільмі «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» з'явився гранд-мофф Таркін у втіленні Пітера Кушинга, який помер в 1994 році, і зовсім молода принцеса Лея, яка виглядала точнісінько так само, як Керрі Фішер у своїх перших «Зоряних війнах» у 1977 році.

Експерименти Голлівуду в цій області продовжуються, і новим свідченням того є трейлер «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», який вийшов кілька днів тому. У ньому був показаний дуже помолоділий Депп в образі Джека Горобця, яким він вперше зустрів багато років тому капітана Салазара, і, очевидно, зіпсував йому життя, тому тепер Салазар наполегливо розшукує Горобця, щоб йому помститися.

У флешбеках Депп виглядає досить впізнаваним, але занадто обробленим на комп'ютері, тому в тих моментах, коли він йде по палубі, здається, що його обличчя зараз відокремиться від голови. Моторошно, загалом. А ви, мабуть, думали, що найстрашнішими в цій історії були проклята команда Барбосси або зомбі Чорної бороди.

Разом з Деппом у п'ятій частині зіграють Джеффрі Раш, Орландо Блум, Хав'єр Бардем, Брентон Туейтс і Кая Скоделаріо.

Третій трейлер пригодницького фентезі в українському дубляжі і з молодшим Горобцем дивіться нижче.

Розбишакувати в українських кінотеатрах «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» будуть з 25 травня.

1454 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: