Чи є в «Логані» сцена після титрів?

3 березня 2017,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільми про Людей Ікс не обходяться без сцен після титрів, що натякають на події наступної частини. Та чи є така сцена в «Логані»?

Якщо ви ще не встигли подивитися фінальний фільм про пригоди Росомахи Х'ю Джекмана, то ми зекономимо ваш час: в «Логані» немає сцени після титрів, тому можете не чекати її в кінозалі.

Попередні фільми про Людей Ікс не обійшлися без таких сцен, наприклад, після титрів «Людей Ікс: Апокаліпсис» була представлена зловісна корпорація Essex, яка зібрала кров Росомахи, після якої і була створена його дочка Лора Кінні (Дафні Кін) відома як Ікс-23. І навіть «Дедпул» наприкінці минулої зими зі своїм більш скромним бюджетом все-таки отримав свою сцену після титрів.

Але у випадку з «Логаном» творці вирішили, що є сенс просто поставити крапку в історії невразливого мутанта без натяків на те, що буде далі. Та й зараз важко однозначно сказати, який фільм піде за ним, оскільки у розробці студії 20 Century Fox знаходяться одразу п'ять фільмів про Людей Ікс: «Дедпул 2», «Гамбіт», «Люди Ікс: Супернова», «Люди Ікс: Нові мутанти» і «Сила Ікс», і жодна з них ще не почала свої зйомки.

Разом з Джекманом у «Логан» зі своїм супергеройським персонажем прощається Патрік Стюарт, який з 2000 року втілює на екрані могутнього телепата Чарльза Ксав'єра, відомого як Професор Ікс. У своєму недавньому інтерв'ю актор заявив, що «ніколи не буде кращого, більш ідеального, більш чуттєвого, емоційного і прекрасного способу попрощатися з Чарльзом Ксавьером, ніж цей фільм».

Нашу рецензію на «Логана», який вчора дебютував в українських кінотеатрах, читайте тут. У Джеймса Менголда вийшов один з кращих супергеройських фільмів, які коли-небудь були зняті, то ж радимо швиденько бігти на нього в кіно на цих вихідних.

1700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: