Емма Робертс передала привіт тітці Джулії Робертс на «Оскарі-2017»

27 лютого 2017,  17:53 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час своєї першої церемонії «Оскар» Емма Робертс згадала кумедну історію, пов'язану з перемогою своєї тітки Джулії Робертс.

26-річна актриса з'явилася на червоній доріжці 89-ї церемонії нагородження «Оскар» у вінтажній чорно-білій сукні від Armani, яку вона вибрала на підтримку проекту Red Carpet Green Dress, що закликає до відповідальної моди і до створення нарядів з турботою про довкілля.

В інтерв'ю з Райаном Сікрестом дівчина згадала, як її тітка Джулія готувалася до церемонії «Оскар» у тому році, коли була номінована і виграла:

Коли вона вибирала вбрання, я тоді сказала їй з любов'ю: «Ти повинна одягти скунсову сукню», кажучи про ту чорно-білу сукню, яку вона в результаті наділа і перемогла в ній.

За лаштунками церемонії молодша Робертс розшукала в театрі «Кодак» фотографію, на якій відображен момент перемоги своєї родички, і зробила на її фоні цікавий знімок, яким поділилася Instagram:

ЛЮБЛЮ свою вінтажну сукню від @Armani і прикраси від @swarovski!! Спасибі @RedCarpetGreenDress за те, що зробили цей день особливим. #RCGD #Oscars2017 О, і привіт, тітка Джулія.

Свій поки єдиний «Оскар» її тітка Джулія отримала в 2001 році за головну роль в біографічній драмі «Ерін Брокович».

У молодшої Робертс, найбільш відомої завдяки комедії «Ми – Миллери» і трилеру «Нерв», а також серіалів «Американська історія жахів» і «Королеви крику», поки немає номінацій на «Оскар», але, враховуючи досягнення її тітки і тата Еріка Робертса, у актриси ще все попереду.

1987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: