Крісу Хемсворту сподобалося зніматися з дружиною Ельзою Патакі

26 лютого 2017,  17:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Хемсворт поділився своїми враженнями від спільної роботи з дружиною Ельзою Патакі над воєнною драмою «Кавалеристи».

Актори Хемсворт і Патакі живуть у шлюбі з 2010 року і є батьками трьох чудових діток, але лише недавно їм випав шанс зіграти разом на великому екрані. Вони знялися у майбутній військовій драмі Ніколая Фьюлсі «Кавалеристи» про команду агентів ЦРУ, які після терактів 11 вересня 2001 року вирушають до Афганістану, щоб знищити Талібан.

Хемсворт зіграв у фільмі головного героя і одного з цих агентів на ім'я Мітч Нельсон, а Патакі — його дружину. І в інтерв'ю для Entertainment Tonight актор сказав, що був радий попрацювати з дружиною:

Це було чудово. Нам потрібно було зовсім мало часу на підготовку, щоб показати таку хімію. Це фантастично.

У грудні, коли зйомки «Кавалеристів» тільки стартували, Хемсворт поділився у своєму Instagram закулісним знімком з Патакі з підписом:

Другий день на знімальному майданчику «Кавалеристів», і раптом опинився в ліжку з @elsapatakyconfidential. Зазвичай робота означає, що вона від мене відпочиває, але не сьогодні, мила.

Компанію подружжю у фільмі склали Майкл Пенья, Майкл Шеннон, Треванте Родес і Джофф Стульц.

Офіційна дата виходу «Кавалеристів» поки не повідомляється, але зйомки фільму завершилися в цього місяця, так що його прем'єру варто очікувати або наприкінці цього року, або на початку наступного.

1079 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: