Як зараз виглядає юний Снейп з «Гаррі Поттера і Дарів Смерті»?

23 лютого 2017,  16:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте того милого актора, який зіграв юного Северуса Снейпа в «Гаррі Поттері і Дари Смерті: Частина 2»? Так от, він уже став зовсім дорослим.

Зірки «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф, Емма Вотсон, Руперт Грінт, Бонні Райт, Том Фелтон і Метью Льюїс росли на наших очах і разом з нами, а ось ті актори, які, наприклад, зіграли у фінальних фільмах зовсім юних Северуса, Лілі або ж дітей головних персонажів, зросли за кадром, змінившись практично до невпізнання.

Северуса у зворушливих флешбеках про їх знайомство з Лілі і перших днях в Гогвортсі втілив англієць Бенедикт Кларк, для якого це був дебют на великому екрані.

З тих пір він знявся ще в декількох короткометражних фільмах, але в 2014 році залишив світ кінематографа — невідомо, Кларк зробив це назавжди або тимчасово — і, судячи з його профілю в Instagram, присвятив себе фотографії. Також хлопець захоплюється подорожами, книгами, любить тварин і вміє весело проводити час, про що повідомляють його фотографії в соцмережах.

Підписує фотограф свої знімки з гумором, наприклад, фотографію збірника творів англійського поета Джефрі Чосера, укутанного у ковдру, він підписав: «В ліжку з коханим».

Минулого грудня Кларку виповнилося 20 років. Як він виглядає зараз? Дивіться декілька його крутих селфі і фото нижче.

22710 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: