Метт Рівз може зняти «Бетмена»

12 лютого 2017,  18:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На роль режисера супергеройського сольника Бена Аффлека «Бетмен» розглядається Метт Рівз, що зняв «Війну за планету мавп».

Кілька тижнів тому Аффлек повідомив, що не буде режисером свого сольного фільму про Темного лицаря, вирішивши сконцентруватися на своєму втіленні цього супергероя.

Хто ж замість нього зніме «Бетмена»?

Згідно Deadline студія Warner Bros. запропонувала посаду режисера Рівзу, який зараз працює над перезапуском франшизи про протистояння людей і розумних мавп, нещодавно завершивши зйомки її третього фільму «Війна за планету мавп».

Передбачається, що Рівз погодиться стати біля керма «Бетмена», оскільки для нього це величезна можливість продовжити працювати у жанрі науково-фантастичного екшену, нехай і в його супергеройському вигляді.

Разом з Аффлеком, що особисто написав на своєму сольнику сценарій, в «Бетмені» з'являться Джеремі Айронс, Дж.К. Сіммонс і Джо Манганьєлло, який втілить головного лиходія фільму Дезстроука.

Зйомки даного супергеройського екшену повинні початися навесні.

У фільмографії Рівза також присутні хоррори «Монстро» і «Впусти мене. Сага». Побачити його «Війну за планету мавп» на великому екрані буде можливо в липні цього року.

Прем'єра «Бетмена» очікується у 2018 році.

1375 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: