Ченнінг Татум запустив свою лінію горілки

10 лютого 2017,  01:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Мачо і ботана» і «Супер Майка» Ченнінг Татум вирішив створити свою власну лінію горілки.

На честь запуску своєї особистої горілки під назвою Born and Bred Татум дав інтерв'ю для сайту Bon Appetit, де заявив, що в роки своєї роботи стриптизером, чим він займався в 19-річному віці, створення горілки для нього «було б більш здійсненним, ніж стати актором»:

Тепер я є стриптизером, який став актором, який, схоже, працює в світі горілки. Мене більше нічим не здивувати.

Актор розповів про свій ранній досвід вживання даного алкоголю:

Напевно вперше, коли я спробував горілку, я не пам'ятаю багато чого, оскільки ми випили її достатньо тієї ночі. Мені напевно було 13, я ходив у 8-й клас. Ми пішли в гості до друга. Його батьків вдома не було, і ми зробили набіг на будинок. Ми ніколи раніше не пили і робили жахливі, моторошні напої. Якось ми зробили щось фіолетового кольору. Ми тоді начудили. 13-літки у Флориді не знають, як правильно пити.

Свою горілку Татум вирішив зробити «американською»: вона настояна на картоплі і не обпалює, як російська, тому актор вважає, що росіянам вона не особливо припаде до смаку.

В кінці інтерв'ю він додав, що отримує насолоду від нових проектів і від того, що пробує себе в нових ролях по життю, як, наприклад, творець горілки:

Це просто круто! Це круто для мене робити щось нове кожен день, мені дуже пощастило.

Зараз Татума можна побачити в мультфільмі «Лего Фільм. Бетмен» у вигляді фігурки Супермена, якого він знову озвучив, а пізніше цього року він зіграє в екшені «Kingsman: Золоте кільце» і комедії «Щасливчик Логан».

534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: