Розкрито синопсис «Людей Ікс: Супернова»

8 лютого 2017,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Синопсис нової частини франшизи про мутантів «Люди Ікс: Супернова» підтверджує, що вона буде про Темного фенікса.

Згідно сайту My World Entertainment, сюжет «Людей Ікс: Супернова» повідає про перетворення Джин Грей в могутню сутність Темний фенікс, здатну знищити світ:

Зібрані разом професором Чарльзом Ксав'єром, щоб захищати світ, який боїться і ненавидить їх, Люди Ікс билися у багатьох битвах, відправлялися в пригоди, які охоплювали різні галактики, стикалися з ворогами нескінченної потужності, але ніщо з цього не могло підготувати їх до найшокуючої боротьби, з якою їм доведеться зіткнутися лицем до лиця. Один з їх членів, Джин Грей, здобула силу поза всяким розумінням, і ця сила повністю її поглинула! Тепер їм належить вирішити, чи варте життя жінки, яку вони люблять, існування цілого всесвіту!

Разом з описом була розкрита і дата початку зйомок кінокартини — 15 червня. Він буде проходити в Монреалі.

Очікується, що в образі Джин Грей відомої як Темний фенікс повернеться Софі Тернер, що вперше з'явилася в цьому образі в «Людях Ікс: Апокаліпсис».

Напевно компанію їй складуть і інші мутанти, що також дебютували на екрані минулого року в «Людях Ікс: Апокаліпсис», але їх участь офіційно не підтверджена. Сподіваємося, що там з'явиться Ртуть Евана Пітерса, епізоди з яким є одними з кращих у франшизі.

Прем'єра «Людей Ікс: Супернова» імовірно відбудеться у 2018 році.

904 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: