Пітер Капальді покидає «Доктора Хто»

1 лютого 2017,  14:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що Пітер Капальді незабаром попрощається з роллю Повелителя часу в «Докторі Хто».

В інтерв'ю для BBC Radio 2 Капальді особисто повідомив, що прийняв рішення попрощатися з «Доктором Хто» і що новий сезон буде для нього останнім:

Одна з найбільших привілеїв бути в «Докторі Хто» — це бачити світ з його кращого боку. Починаючи з нашої чудової команди і креативної групи кращого каналу на планеті, закінчуючи глядачами та шанувальниками, чия нескінченна креативність, щедрість і участь вказують на світле майбутнє попереду. Я не можу досить віддячити кожному. Це був космічний досвід.

Шоураннер серіалу Стівен Моффат, який також покине його після завершення прийдешнього сезону, сказав у своїй заяві з приводу відходу Капальді:

Роками до моєї мрії працювати у «Докторі Хто» чи зустрічі з ним я хотів попрацювати з Пітером Капальді. Я не міг собі уявити, що одного разу ми будемо стояти у ТАРДІС разом. Як і Пітер, я готуюся покинути кращу роботу, яка у мене коли-небудь була, але розуміння того, що я зроблю це в компанії кращих, найдобріших і найрозумніших людей, робить смуток завершення менш гірким.

Вперше в образі 12-го Доктора Капальді дебютував на екрані в ювілейному спецвипуску серіалу «День Лікаря» в кінці 2013 року, 11-й Доктор Метта Сміта регенерував у нього в різдвяному спецвипуску «Час Лікаря» через місяць, перш ніж актор з'явився в 4 сезоні серіалу, де зіграв другорядного персонажа, що живе в стародавніх Помпеях.

Прощання з його 12-м Доктором відбудеться в найближчому різдвяному спецвипуску, який вийде після 10 сезону в грудні.

Минулого року рішення покинути «Доктора Хто» прийняла постійна супутниця 11-го і 12-го Докторів Джена Коулман, що втілювала Клару Освальд, тому нову компаньйонку Повелителя часу на ім'я Білл в його майбутніх пригодах зіграє Перл Макі.

Прем'єра 10 сезону «Доктора Хто», який стане фінальним для Капальді і Моффата, відбудеться у квітні.

1076 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: