Новий трейлер п'ятих «Піратів Карибського моря» вийде дуже скоро

1 лютого 2017,  13:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер пригодницького фентезі «Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують» буде показано під час Супербоула-2017.

Згідно сайту Trailer Track минулого тижня був схвалений до показу новий трейлер п'ятих «Піратів Карибського моря», чия тривалість складе 1 хвилину 20 секунд.

Це означає, що вже скоро ми побачимо дане відео своїми очима, і надійнішим способом представити цей трейлер широкій аудиторії є Супербоул — фінальна гра чемпіонату з американського футболу за звання чемпіона Національної футбольної ліги.

Супербоул давно став успішною платформою для презентації трейлерів і ТБ-роликів до прийдешніх блокбастерів, в тому числі і для фільмів студії Disney, що представила під час рекламної перерви минулорічної гри повноцінний трейлер до своєї «Книги джунглів». Тому цілком очікувано, що цього разу на Супербоулі нам покажуть трейлер нових «Піратів Карибського моря», оскільки до його прем'єри залишилося менше чотирьох місяців, а повноцінного трейлера все ще немає.

Супербоул-2017 відбудеться в неділю, 5 лютого. В його очікуванні переглядаємо тизер-трейлер майбутніх пригод Джека Горобця, що представив зловісного капітана Салазара Хав'єра Бардема і сина Вілла Тернера у втіленні Брентона Туейтса, який ви знайдете нижче.

Сподіваємося, що новий трейлер все-таки покаже Джонні Деппа у своєму коронному образі.

В українські кінотеатри «Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують» примчаться на всіх вітрилах 25 травня.

615 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: