Розкрито камео Стена Лі в «Захисниках»

1 лютого 2017,  12:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки «Захисників» ще не завершені, а камео Стена Лі вже стало відомо.

Якщо ви уважно і з збільшувальним склом дивилися «Зірвиголову», «Джесіку Джонс» і «Люка Кейджа», то помітили невеликі камео творця коміксів Marvel на задньому плані в поліцейських дільницях і на постерах, які закликають повідомляти про випадки криміналу.

І в подібному камео Лі можна буде побачити в «Захисниках», чиї зйомки зараз йдуть в Нью-Йорку, де й відбуваються події цього супергеройського серіалу.

Камео розкрив користувач Reddit, що стежить за фотографіями зі знімального майданчика «Захисників». Якщо ви не боїтеся спойлерів, можете побачити камео тут.

Він зображений на черговому поліцейському постері, на якому Лі постає в образі дружелюбного нью-йоркського офіцера поліції. Напис на постері частково затуляє собою Крістен Ріттер, що втілює Джесіку Джонс, але не складно здогадатися, що там написана фраза «Не всі герої носять плащі».

Скучили по рухомим камео Лі? Тоді нагадуємо, що цього року на екрани виходять супергеройські екшени «Вартові Галактики 2», «Людина-павук: Повернення додому» і «Тор: Рагнарок», де він точно з'явиться.

Прем'єра «Захисників» відбудеться пізніше в 2017 році.

1151 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: