Вин Дизель хоче поєдинку Грута з Халком

1 лютого 2017,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» Він Дизель зізнався, що хотів би побачити в «Месниках: Війна нескінченності» поєдинок Грута і Халка.

Зйомки «Месників: Війна нескінченності» почалися на початку минулого тижня, і один з акторів «Вартових Галактики», чий супергерой ще не зустрічався з Залізною людиною і Капітаном Америкою, поділився своїми очікуваннями від знайомства свого персонажа з ними.

Під час прес-джанкета на честь виходу пригодницького екшену «Три ікси: Реактивизация» сайт ScreenRant запитав у Дизеля, з ким із Месників він хоче побачити Грута в одному кадрі:

Хороше питання. Я в захваті від малюка Грута, він дуже веселий. І що стосується Війни нескінченності, я повинен поговорити з братами Руссо, щоб дізнатися, як це все буде. Я знаю, що десь у всесвіті Marvel існує момент, де ви побачите, як Грут перекинеться кількома словами з Халком.

Актор додав:

Думаю, буде момент, якого ми всі чекали, і чи знаєте ви це, чи ні, але ви очікуєте побачити, як Грут і Халк зійдуться.

Як це може статися? Дизель ділиться своїми припущеннями під час інтерв'ю для MTV International:

Я дуже зацікавлений в тому, що буде, коли він опиниться в одній кімнаті з Халком. Хочу побачити, як хтось вийде з себе і дозволить Груту керувати. Уявляю, як Халк щось скаже, або Ракета скаже щось розумне з сарказмом Халку, а Халк розлютиться, і тоді раптом Грут встане і скаже: «У чому справа?»

Минулі фільми показали нам битви Халка (Марк Руффало) з Месниками, включаючи тривалий і видовищний епізод його поєдинку з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) «Месниках: Ера Альтрона». А в «Торі: Рагнарок» Халк візьме свій реванш у Тора (Кріс Хемсворт).

Ви б хотіли поєдинку Грута з Халком? Навряд чи в «Месниках: Війна нескінченності» знайдеться для цього час, але їхня зустріч після такого ентузіазму з боку Дизеля не може бути рядовою.

Зараз Дизеля можна побачити в кіно в екшені «Три ікси: Реактивізація», нашу рецензію на який читайте тут.

В українські кінотеатри «Месники: Війна нескінченності» прибудуть 4 травня 2018 року. Перш ми побачимо Грута у «Вартових Галактики 2», які вийдуть 5 травня.

3510 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: