Річард Армітедж приєднався до «Восьми подруг Оушена»

30 січня 2017,  01:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Восьми подруг Оушена» поповнився зіркою «Хоббіта» Річардом Армітеджем.

Кримінальна комедія «Вісім подруг Оушена» є спін-оффом трилогії «Одинадцять друзів Оушена», яка завершилася в 2007 році, і розповість про грандіозне пограбування, здійснене восьми жінками, на чолі яких стоїть хороша знайома відомого злочинця Денні Оушена.

Роль Армітеджа поки не розголошується, але очевидно, що він зіграє одного з ключових персонажів цієї історії. Поки залишається лише гадати, чи знявся актор в ролі лиходія, адже Голлівуд дуже любить поганих хлопців з британським акцентом, або ж у ролі любовного інтересу однієї з героїнь.

Головну героїню «Восьми подруг Оушена» зіграє Сандра Буллок, правою рукою стане Кейт Бланшетт, а їх спільниць втілять Хелена Бонем Картер, Енн Хетеуей, Сара Полсон, Ріанна, Мінді Кейлінг і Аквафіна.

З оригінальної команди Оушена в камео повернеться Метт Деймон в образі Лайнуса Колдуелла, що актор підтвердив особисто у листопадовому інтерв'ю.

Режисером кінокартини є Гері Росс, який зняв перші «Голодні ігри», а продюсують фільм Стівен Содерберг і Джордж Клуні.

Минулого року Армітеджа можна було побачити в казковому фентезі «Аліса в Задзеркаллі», біографічній драмі «Розум у вогні» і серіалі «Берлінська резидентура». Скоро він зіграє в «Паломництві» з Томом Холландом і Джоном Бернталом.

Українська прем'єра «Восьми подруг Оушена» відбудеться 7 червня 2018 року.

908 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: