Персональні постери «Красуня і чудовисько»

29 січня 2017,  00:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Персональні постери диснеївської казки «Красуня і чудовисько» зачаровують і розкривають зовнішній вигляд Чудовиська в людській подобі.

«Будьте нашим гостем.»

Недавній постер диснеївських «Красуні і чудовиська», художнього рімейка однойменного мультфільму, розкрив, як буде виглядати більшість мешканців проклятого замку, коли прокляття знімуть, але людський вигляд Потвори зберігався в таємниці до останнього, і ось студія Disney вирішила більше не тягнути інтригу, розкривши принца Адама у втіленні Дена Стівенса.

Принц одягнув блакитний камзол зі срібною вишивкою, яка перегукується з костюмом Чудовиська, але виглядає більш елегантно. А Белль Емми Вотсон знову постала перед нами те саме жовте бальне плаття, в якому їй доведеться танцювати на побаченні з Чудовиськом.

Разом з ними на персональних постерах зображені Кевін Клайн (Моріс), Юен МакГрегор (Люм'єр), Іен МакКеллен (Когсворт), Люк Еванс (Гастон), Джош Гад (ЛеФу), Емма Томпсон (місіс Поттс), Гугу Мбаті-Роу (Плюметта), Стенлі Туччі (Каденцій) і Одра МакДональд (шафа).

Клікайте на постер, щоб розглянути його в кращій якості.

Минулого тижня стало відомо, що нову пісню для саундтрека «Красуні і чудовиська» запише Селін Діон, а головну пісню «Beauty And The Beast» заспівають Аріана Гранде і Джон Ледженд.

Почути, як співає Вотсон в образі Белль, ви можете тут.

В українські кінотеатри «Красуня і чудовисько» прибудуть 16 березня.

2504 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: