Сіквел «Співай» вийде в 2020 році

26 січня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стали відомі дати виходу мультфільмів «Посіпаки 2» і «Співай 2».

Студія Illumination Entertainment, яка співпрацює з Universal Pictures, поповнила свій графік майбутніх прем'єр мультфільмом «Співай 2».

Продовження пригод звірів, які брали участь у конкурсі пісенних талантів коали Бастера Муна, який влаштував грандіозне шоу, щоб врятувати свій збанкрутілий театр, буде далеко не першим сіквелом в списку майбутніх проектів даної анімаційної студії, яка не упускає шансу організувати другу частину своїх успішних мультфільмів.

«Співай» заробив у світовому прокаті за місяць $429,8 мільйонів, що, враховуючи його бюджет у $75 мільйонів, є просто відмінним результатом. В доповнення до зборів мультфільм був тепло зустрінутий глядачами і критиками, а також отримав 2 номінації на «Золотий глобус».

Істрія співаючих звірів була другим мультфільмом, створеним Illumination Entertainment, чия прем'єра відбулася минулого року. Першою була комедія «Секрети домашніх тварин», що розповіла про непрості стосунки домашніх вихованців, які живуть в затишних квартирах, і тих, кого люди викинули на вулицю, позбавивши любові і турботи. Вона заробила в прокаті $875,5 мільйонів.

Графік майбутніх прем'єр мультфільмів від Illumination Entertainment:

Який з цих мультфільмів ви чекаєте найбільше?

2176 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: