Вин Дизель хоче спін-офф про Грута

26 січня 2017,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» Він Дизель хоче відправити свого Грута у сольну пригоду.

Дизель вже обговорив можливість спін-оффу про Грута з режисером Джеймсом Ганном, про що розповів у новому інтерв'ю для MTV International, яке актор дав на честь виходу в прокат «Трьох іксів: Реактивізація»:

Це те, про що ми говорили з Джеймсом Ганном. І я знаю, що він би з задоволенням це зробив. Звичайно, це було б дуже цікаво. Думаю, [спін-офф] неминучий.

Звучить багатообіцяюче, і далі актор розповів, чому саме його Страж Галактики заслужив на персональний фільм:

Цей персонаж такий енігматичний і один з найбільш унікальних персонажів всесвіту. І те, що зробили Marvel, що зробив Джеймс Ганн, щоб втілити цього персонажа на екрані, перевершує всі очікування. Він такий цікавий герой, і є ще стільки всього, що нам треба про нього дізнатися.

Про що може бути спін-офф про Грута? У Дизеля вже є ідея:

Я б хотів повернутися на його планету і дізнатися про нього і його світ більше. Насправді Грут геній, і ми чуємо, що він говорить тільки «Я Є Грут» через наші розумові здібності, а не через нього.

Ви б хотіли побачити сольний супергеройський екшен про Грута? Ми точно хочемо.

Зараз Дизеля можна побачити в екшені «Три ікси: Реактивізація», нашу рецензію на який читайте тут. Малюк Грут повернеться на екрани в «Вартових Галактики 2», які вийдуть в українських кінотеатрах 5 травня.

1097 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: