Перший погляд на український мультфільм «Мавка. Лісова пісня»

23 січня 2017,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший концепт-арт українського мультфільму «Мавка. Лісова пісня», який розкриває зовнішній вигляд його головної героїні.

Українська анімаційна студія Animagrad зараз працює над кількома мультфільмами, серед яких — романтичне фентезі «Мавка. Лісова пісня», що буде створено в 3D.

Офіційний синопсис мультфільму:

Наша історія — про кохання. Про кохання Мавки, молодої берегині і володарки лісу, і простого сільського коваля — Лукаша. Герої належать до таких різних світів — міфічного чарівно-природного і буденно-побутового, що їх щастю, здавалося б, не судилося відбутися. Але любов перемагає всі умовності і перепони, з'єднуючи люблячі серця.

Головною особливістю проекту є те, що кінематографісти за основу сюжету взяли п'єсу Лесі Українки «Лісова пісня» і з'єднали її з «унікальними етнічними матеріалами – слов'янськими міфами і давніми язичницькими віруваннями», щоб створити «самобутній стиль і атмосферу» мультфільму.

Творці «Мавка. Лісова пісня» заявляють, що саме «слов'янський дух» виділить їх творіння серед інших мультфільмів:

Наші герої і питання, які ми піднімаємо, будуть зрозумілі дорослим і дітям всього світу, але особливий слов'янський дух і чарівність автентики виділять його на тлі інших проектів.

Продюсерами анімаційного фентезі виступають Єгор Олесов, Ірина Костюк і Анна Єлісєєва.

Прем'єра мультфільму «Мавка. Лісова пісня» відбудеться в 2018 році.

4656 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: