Керрі Фішер була в захваті від свого камео в «Бунтар-один»

21 січня 2017,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірці «Зоряних воєн» Керрі Фішер сподобалося камео її принцеси Леї в спін-оффі франшизи «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія».

Актриса, яка виконувала роль принцеси Леї з 1977 року, встигла подивитися перед смертю спін-офф популярної науково-фантастичної саги «Бунтар-один» і прийшла у захват від свого незвичайного камео в ньому.

Глядачі напевно були здивовані побачити у фіналі фільма Гарета Едвардса принцесу Лею часів «Зоряні війни: Епізод 4 — Нова надія», хоча після «відродження» на екрані Пітера Кушинга в образі гранд-моффа Вілхаффа Таркіна, від фільму можна було очікувати чого завгодно.

Цих двох персонажів у «Бунтар-один» відтворили за допомогою технології CGI, і майстер спецефектів і сценарист Джон Нолл сказав в інтерв'ю для Buzzfeed, що Фішер повністю схвалила таке повернення її молодої Леї:

Ми могли це зробити, тільки якщо б Керрі сподобалося, що ми робимо.

З актрисою з цього приводу спілкувалася продюсер Кетлін Кеннеді, і Нолл сказав, що Фішер була присутня на різних етапах цього процесу, і результат її ощасливив:

[Фішер] побачила роботу в процесі і бачила кінцевий результат, і була дуже ним задоволена. Кеті сказала, що вона верещала від захвату.

А яка була ваша реакція на принцесу Лею в «Бунтар-один»?

Нашу рецензію на спін-офф «Зоряних воєн» читайте тут.

1361 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: