Виробництво четвертих «Трьох іксів» розпочнеться вже скоро

20 січня 2017,  14:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка і продюсер екшену «Три ікси: Реактивизация» Він Дизель заявив, що його сіквел вже не за горами.

Дизель репостнул в свій Instagram фотографію колеги по «Трьом "іксам": Реактивізація» Ніни Добрев, де вона зображена з журналом, чию обладку він прикрасив, з радісною новиною для шанувальників цієї франшизи:

Paramount хоче, щоб ми почали роботу над новими «Трьома іксами» у травні... Ангели, як Ніна та інші члени каста, роблять ідею продюсувати наступні «Три ікси» дуже захоплюючою!

В підписі до даного фото Добрев повідомила, що влаштувала для цього журналу цілу фотосесію:

Подивіться, кого я знайшла в аеропорту Лос-Анджелеса .... @vindiesel !!!! Так @XXXmovie Виглядаєш різко, як завжди (Примітка: інші покупці витріщалися на мене, коли я влаштувала сольну селфі фотосесію, і напевно думали: «Ця дивна дівчина повинна бути ВЕЛИЧЕЗНИМ фанатом Віна Дизеля. Маньячка.») І вгадайте що? Вони були праві. Звуть цю дівчину Бекі. Вирушайте дивитися на Бекі і Ксандер в «Трьох иксах: Реактивізація», які виходять в кінотеатрах цієї п'ятниці!!!

Минулого тижня Дизель і Діпіка Падуконе привезли нові «Три ікси» в її рідну Індію, чому актор був невимовно радий, заявивши, що з дитинства мріяв відвідати цю країну.

Побачити «Три ікси: Реактивізація» вже можна в українських кінотеатрах.

764 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: