Фантастичний постер серіалу «Легіон»

18 січня 2017,  14:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel представили офіційний постер супергеройського серіалу «Легіон».

«Безстрашний.»

Мозок могутнього мутанта Девіда Халлера, який усе життя вважав, що страждає від шизофренію, вибухає на новому постері «Легіону». Чи зможе він упоратися з цими силами?

Офіційний сайт Marvel заявляє, що Девід є «проблемним молодим чоловіком, який може виявитися кимось більшим, ніж просто людиною». Згідно з коміксами, він – син мутанта Чарльза Ксав'єра відомого як Професор Ікс і жінки без суперздатностей Габріель Галер. У них був роман, коли Чарльз перебував в Ізраїлі, і Професор Ікс дізнався про існування Девіда лише через кілька декад, коли заснував групу Людей Ікс під назвою Нові мутанти.

Головну роль у серіалі виконує Ден Стівенс, якого в березні можна буде побачити в головній чоловічій ролі в диснеївській казці «Красуня і чудовисько».

Також у «Легіоні» можна буде побачити Обрі Плазу, Рейчел Келлер, Кетрін Аселтон, Ембер Мідфандер, Білла Ірвіна, Джеремі Харріса, Джин Смарт і Хаміша Лінклейтера.

Творцем серіалу виступає Ной Хоулі, що працював над «Фарго». Він каже, що «Легіон» буде «досліджувати одні з найбільш цікавих екзистенціальних питань про те, що означає бути іншим, дійсно бути іншим, та піддавати сумніву реальність».

Дубльований трейлер 1 сезону дивіться тут.

Російськомовна прем'єра серіалу «Легіон» відбудеться 9 лютого на телеканалі Fox, що також демонструється в Україні.

1267 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: