5 фактів про актрису, яка зіграла в «Шерлоку» Еурос

17 січня 2017,  14:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми зібрали про актрису Сіан Брук, що зіграла в «Шерлоку» сестру головного героя, і її кастинг 5 цікавих фактів.

Ще недавно про Брук, яка народилася в 1980-му році в невеликому англійському містечку і грала в театрі і маловідомих телевізійних проектах, ми нічого не чули, але ключова роль в 4 сезоні «Шерлока» зробила її всесвітньо відомою, оскільки BBC продавали права на його демонстрацію багатьом країнам, включаючи Україну.

Про те, як Брук отримала цю роль, і що пов'язує її з Бенедиктом Камбербетчем, читайте нижче.

5 цікавих фактів про актрису:

  1. Справжнє ім'я актриси — Сіан Філліпс (Sian Phillips). Псевдонім вона взяла, щоб її не плутали з актрисою Сіан Філліпс, вибравши прізвище Брук на честь генерала Громадянської війни, який служив у її рідному місті Лічфілді.
  2. Брук є великою прихильницею серіалу «Шерлок» з самого його початку, тому роль у ньому вона називає «роллю мрії».
  3. Актриса не знала, що проходить кастинг на одну і ту ж роль, оскільки творці серіалу представили кожне втілення Еурос — Фейт і дівчину в автобусі — як окремі ролі.
  4. Брук перш вже працювала з Бенедиктом Камбербетчем над постановкою «Гамлет», де він грав головну роль, а вона втілювала його кохану Офелію.
  5. Під час зйомок 4 сезону «Шерлока» виконавиця ролі Еурос не могла нікому сказати, де і кого вона грає, тому, коли у неї питали, навіщо вона їздить в Кардіфф на зйомки, Брук говорила, що грає там в кримінальній драмі для BBC, але в ній немає відомих акторів.

Як вам Брук в ролі Еурос? Чи вважаєте, що з неї вийшла відповідна сестра для Шерлока і Майкрофта? Діліться своїми враженнями в коментарях.

2914 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: