Що сказав Моріарті після титрів фіналу 4 сезону «Шерлока»?

17 січня 2017,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці фичуретки, присвяченій фінальній серії 4 сезону «Шерлока», канал BBC One передав нове послання від Моріарті.

Обережно, якщо ви не дивилися фінальну серію 4 сезону «Шерлока», далі читайте на свій ризик, оскільки тут присутні СПОЙЛЕРИ.

У серії «Фінальна проблема», нарешті, повернувся лиходій Джим Моріарті в незрівнянному втіленні Ендрю Скотта і було розкрито, яким чином він передав привіт з того світу в кінці 3 сезону, з'явившись на екранах всієї країни з фрази «Скучили за мною?».

Виявляється, що п'ять років тому він записав купу таких ось відео-послань Шерлоку (Бенедикт Камбербетч) на прохання його сестри Еурос (Сіан Брук), щоб допомогти їй здійснити свій підступний план помсти дорогим братам.

Після завершення серії канал BBC One показав короткометражку про створення серіалу «Шерлок: За кадром», і після її титрів... на екрані знову постав Моріарті і сказав:

Сюрприз. Ви ж не думали, що я можу просто так зникнути, чи не так?

Цікаво, що в цьому відео він у тому ж темному костюмі та чорній краватці з черепами, в яких його можна було побачити на промо-фотографіях 2 сезону, де він зіграв свою ключову роль.

Тому якщо ви вже подумали, що Моріарті нас покинув назавжди, то не впадайте у відчай, схоже, він буде з нами до самого кінця серіалу, коли б той не настав. І, як не дивно, ми зовсім не проти.

Тим більше, що в свіжому інтерв'ю творці «Шерлока» Стівен Моффат і Марк Гейтісс розповіли про те, з чого може початися його 5 сезон.

4471 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: