Пітер Дінклейдж зіграє в «Месниках: Війна нескінченності»

13 січня 2017,  19:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж веде переговори щодо ключової ролі в «Месниках: Війна нескінченності».

Marvel вирішили знову попрацювати з володарем «Золотого глобуса» Пітером Динклейджем, який кілька років тому зіграв у супергеройському екшені «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» лиходія Болівара Траска, чий винахід мало не винищив всіх мутантів.

Офіційно участь Динклейджа в «Месниках: Війна нескінченності» ще не підтверджена, але вже з'явилися чутки, що він у вирішальній сутичці Месників, Вартою і Таноса може втілити МОДОКа.

У коміксах МОДОК (Mental Organism Designed Only for Computing — розумний організм, розроблений тільки для роботи з комп'ютерами) є лиходієм, створеним Стеном Чі і Джеком Кірбі в 1967 році. Основою для нього послужив розум техніка Джорджа Тарлетона, який був змінений вченими компанії Advanced Idea Mechanics (Продвинуті ідеї механіки) за допомогою мутагену.

Планувалося, що МОДОК буде вивчати і вдосконалювати Космічний куб, але він вирішує, що остання буква його імені буде означати не «computing», а «killing», вбиває своїх творців і стає ворогом Капітана Америки, що відправився рятувати з рук A.I.M. агента Шерон Картер. Ця сюжетна лінія цілком вписується в події Кіновсесвіту Marvel, враховуючи, що в «Першому меснику: Протистояння» Стів Роджерс (Кріс Еванс) проявив до Шерон (Емілі ВанКемп) романтичні почуття.

Також МОДОК безпосередньо пов'язаний з одним з Каменів нескінченності, за якими полює Танос (Джош Бролін), оскільки в його лобі якраз розміщується один з них. А Космічний куб Тессеракт з A.I.M. пов'язує історію МОДОКа з Таносом, які бажають його отримати.

Залишається лише чекати, як режисери Ентоні і Джо Руссо зі своїм сценарним цехом вирішать вписати туди МОДОКа, якщо дійсно Дінклейдж зіграє саме його, а не кого-небудь іншого.

Нещодавно актор завершив зйомки в 7 сезоні «Гри престолів», яка повернеться на екрани влітку. Також цього року він зіграє в комедійній драмі «Три білборда за межами Еббінга, штат Міссурі» з Вуді Харрельсоном і в детективі «Rememory» — одному з останніх фільмів Антона Єльчина.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 4 травня 2018 року.

2341 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: