Перший погляд на марвелівськіх «Захисників»

12 січня 2017,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні супергерої прийдешнього марвелівського серіалу «Захисники» прикрасили обкладинку журналу Entertainment Weekly.

«— Ви думаєте, що ваша четвірка може врятувати Нью-Йорк? Ви навіть себе врятувати не можете.»

Зірвиголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) і Залізний кулак (Фін Джонс) постають на обкладинці EW у своїх коронних костюмах, сидячи і стоячи на даху нью-йоркського таксі, а на задньому плані видніється вечірній пейзаж їх рідного міста.

Яким же чином вони зберуться разом?

Шоураннер «Захисників» Марко Рамірез, що працював над «Зірвиголовою», повідомляє:

Кожен з них слідує своїм шляхом з хлібних крихт, намагаючись розгадати загадку Нью-Йорка. Ми хотіли, щоб вони застали один одного зненацька. Як тільки вони опиняються в тій кімнаті разом, вони такі: «От чорт, а ти хто?»

Ідея створити такий серіальний кросовер за участю менш популярних марвелівських супергероїв прийшла в голову продюсеру Джозефу Лоубу, коли він у 2013 п'ятий раз переглядав «Месників» і подумав, що було б добре створити телевізійний серіал про таких менш відомих героїв Нью-Йорка.

Захисники будуть дуже відрізнятися від Месників, оскільки вони не мають ні найменшого інтересу зупиняти асгардійців, рятувати світ від навали чужинців або ганятися за містичним камінням. Лоуб пояснює:

У Захисників немає букви «З» на поясах і Вежі Захисників. Ми з самого початку домовилися про те, що ці люди можуть сказати в кінці: «Я більше ніколи не хочу вас бачити».

Перший тизер цього серіального кросовера, який складатиметься з 8 серій, дивіться тут.

Прем'єра «Захисників» відбудеться пізніше в 2017 році.

791 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: