Дати виходу супергеройських фільмів 2017 року

12 січня 2017,  15:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році на українські екрани вийде 8 фільмів про супергероїв. Що це за фільми і коли вони опиняться на українських екранах?

Першою супергеройською прем'єрою року стане анімаційне творіння Warner Bros. «Лего Фільм: Бетмен», яке, хоча і названо на честь Темного лицаря, обіцяє зібрати найбільшу кількість супергероїв і суперлиходіїв, коли-небудь присутніх в одному фільмі.

На початку березня нам доведеться попрощатися з Росомахою Х'ю Джекмана в «Логані», а в кінці місяця ми познайомимося з п'ятіркою тінейджерів, які отримали надприродні можливості, в «Могутніх рейнджерах», які стануть першою частиною майбутньої франшизи.

Травень порадує нас довгоочікуваними «Вартовими Галактики 2», чий трейлер ми задивилися вже до дірок, але малюк Грут там, як і раніше розчулює, як при першому перегляді.

Влітку на екрани вийде «Диво-жінка», де Галь Гадот покаже, з чого починалася історія її супергероїні, яка в період Першої світової війни покинула свій рідний острів амазонок і вирушила захищати людство від зла.

Місяць потому в кіно прилетить на своїй павутині Том Холланд в «Людині-павуку: Повернення додому», де також з'явиться Тоні Старк у втіленні Роберта Дауні мол. і, можливо, Стів Роджерс Кріса Еванса.

Завершиться рік двома грандіозними супергеройськими прем'єрами від Marvel і DC «Тор: Рагнарок» і «Ліга справедливості», на які чекаємо з рівним нетерпінням. У «Торі: Рагнарок» Тор зійдеться в гладіаторському поєдинку з Халком, а «Ліга справедливості» збере разом наймогутніших супергероїв DC: Бетмена, Супермена, Диво-жінку, Аквамена, Флеша і Кіборга.

Дати виходу супергеройських фільмів 2017 року в український прокат:

«Лего Фільм: Бетмен» – 9 лютого
«Логан» – 2 березня
«Могутні рейнджери» – 23 березня
«Вартові Галактики 2» – 5 травня
«Диво-жінка» – 1 червня
«Людина-павук: Повернення додому» – 6 липня
«Тор: Рагнарок» – 2 листопада
«Ліга справедливості» – 16 листопада

Який з цих супергеройських екшенів ви чекаєте найбільше?

1573 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: