Сьогодні стартує 2 сезон «Рятівників»

7 січня 2017,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра 2 сезону українського ситкому «Рятівники» відбудеться сьогодні на каналі ТЕТ.

На Різдво канал ТЕТ вирішив подарувати своїм глядачам нові серії літнього ситкому «Рятівники», який розповідає про сім'ю, що застрягла далеко від берега на катамарані, і команду недбайливих рятівників, які все ніяк не можуть відправитися за ними і доставити їх на берег.

В інтерв'ю для ТЕТ режисер Олексій Даруга заявляє, що його серіал є автентичною історією, але чимось нагадує йому американський ситком «Друзі»:

Створюючи серіал, ми нікого не наслідуємо, не беремо приклад з іноземних проектів. Ми дуже автентичні і самодостатні. Але я знаходжу багато спільного з серіалом «Друзі». У нас теж 6 основних персонажів — 3 хлопця і 3 дівчини. Я не порівнюю серіали, але стосунки між його героями і його гумор мені чимось нагадують «Друзів». Вони можуть сваритися, сміючись, і ненавидіти один одного, люблячи.

Режисер зізнається, що рятувальники так і не допоможуть загубленим в морі Кості (Гарік Бірча), його дружині Юлі (Ася Біла) і його тещі (Олеся Чечельницька), але вони все одно врятуються. Як? Завдяки любові.

В образах рятівників і працівників пляжу повертаються Володимир Ращук, Яна Глущенко, Роман Хан, Максим Максимюк, Женя Мягонька і Рустем Ємірсалиєв.

Зйомки нових серій проходили на Київському морі.

Перші дві серії 2 сезону «Рятівників» вийдуть на каналі ТЕТ вже сьогодні, 7 січня, о 20:00. Наступні дві серії можна буде побачити у той же час завтра, 8 січня.

Після ситком виходитиме з понеділка по четвер о 20:00.

3614 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...