Новий погляд на Двейна Джонсона і Зака Ефрона в «Рятувальниках Малібу»

5 січня 2017,  22:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр комедійного екшена «Рятувальники Малібу» представляє героїв Двейна Джонсона і Зака Ефрона, які виходять з води.

«– Тобі здається, що цей хлопець може нас пропіарити? Та він же божевільний!»

Джонсон поділився новим кадром в Instagram, підписи до якого повідав наступне про свою пляжну команду рятувальників:

Ми бігаємо в сповільненій зйомці під круту музику, ми спітнілі, але не надто спітнілі, і ми відомі по всьому світу як «Месники пляжу»... а також є дуже дисфункціональними.

За словами Скелі, Ефрон місяцями сидів на дієті і займався в тренажерному залі заради цієї ролі, для якої повинен був стати дуже накачаним. І хоча даний кадр приховує його прес, відмінну фізичну форму Ефрона складно не помітити на гелловінській промо-фотографії.

В повнометражних «Рятувальниках Малібу» Джонсон грає досвідченого рятувальника Мітча Бьюкеннона, готового рятувати людей не тільки у воді, а й з вогню, як показує трейлер. Але його улюблена робота раптом опиняється під загрозою, оскільки фінансування скорочують, і щоб змінити ситуацію, йому в напарники ставлять молодого самовпевненого Метта Броуді, володаря двох золотих медалей.

Разом вони повинні відродити імідж пляжних рятувальників, а по ходу справи також розкрити мережу небезпечних злочинців, які орудують в їх водах.

Також у «Рятувальниках Малібу» зіграють Александра Даддаріо, Келлі Рорбах, Пріянка Чопра, Ільфенеш Хадера і Джон Басс, а в камео з'являться зірки оригінального серіалу «Рятувальники Малібу» Памела Андерсон і Девід Хассельхофф, який втілював раніше героя Джонсона.

Режисером кінокартини став Сет Гордон, що зняв комедію «Нестерпні боси».

В українські кінотеатри «Рятувальники Малібу» увірвуться 11 травня.

1947 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: