Загадкове закулісне фото 4 сезону «Шерлока» від Аманди Аббінгтон

5 січня 2017,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» Аманда Аббінгтон поділилася новим образом своєї героїні Мері Ватсон, що породило кілька цікавих теорій.

Якщо ви не дивилися першу серію 4 сезону «Шерлока», то краще не читайте далі, оскільки вас очікують серйозні СПОЙЛЕРИ.

У першій серії нового сезону з назвою «Шість Тетчер», на глядачів чекав жахливий і трагічний сюжетний поворот – дружина Джона Ватсона Мері, яка щойно народила дитину, загинула.

Більш того, в серії було показано знайомство Джона (Мартін Фріман з якоюсь рудоволосою дівчиною, чиє ім'я починається на букву Е, з якою одружений лікар починає фліртувати по СМС. До безпосередньої зради справа у них не доходить, і в кінці ми дізнаємося, що Джон відправляє цій дівчині прощальне повідомлення, де говорить, що він не вільний, і що нічого доброго з цього не вийде. Відправивши його, він виходить з автобуса і зустрічає на зупинці цю Е (згідно IMDb її звуть Елізабет).

Як раптом Аббінгтон ділиться в Твіттері фотографією своєї Мері зі схожим волоссям (не звертайте увагу на яскравість відтінку, який дали краще освітлення і фотофільтр):

#Мері #руда #дивно #перука #хммм #Шерлок

У «Шести Тетчер» ми не раз бачимо, як Мері змінює образи, щоб сховатися від помсти свого колишнього колеги Аджая (Саша Дхаван), але в рудій перуці вона ще не з'являлася. Дійсно дивно. Хоча знаючи любов сценаристів Марка Гейтісса і Стівена Моффата до всякого роду загадок і несподіваних сюжетних поворотів, шанувальники серіалу відразу ж припустили, що цей образ ще з'явиться в наступних серіях, а значить, Мері цілком може виявитися живою.

Крім цього, з'явилася теорія, що Мері може бути тією самою дівчиною, з якою Джон познайомився в автобусі, адже з нею точно щось не так. Звучить неймовірно, але у них з Елізабет спільна не тільки зачіска, а й любов до помітних богемних прикрас.

Зіграла загадкову Елізабет, яка наполегливо бажає втертися в довіру до Джона, актриса Сіан Брук. І найбільше в її останній появі насторожує не стільки те, що вона стежила за Джоном, раз зустріла його знову в потрібному місці і в потрібний час, а те, що сидить вона поряд з плакатом, на якому зображений лиходій Калвертон Сміт, в образі якого в наступній серії з'явиться Тобі Джонс.

Заінтриговані? Ми теж.

Після прем'єри дебютної серії 4 сезону Аббінгтон попрощалася в Твіттері зі своєю героїнею, що звучало цілком фінально:

Спочивай з миром, Мері Морстан. Ти була веселою. Ми знатно відтягнулися, чи не так? #Шерлок

Як ви думаєте, чи може Мері виявитися живою? І чи є Мері і Елізабет одною і тою ж людиною? Пишіть свої припущення в коментарях.

Друга серія 4 сезону «Шерлока» вийде на каналі 1+1 цієї неділі, 8 січня.

1905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: