Каст «Королев крику» підтримав Біллі Люрд після смерті Керрі Фішер

30 грудня 2016,  12:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад «Королев крику» висловив свою підтримку колезі і подрузі Біллі Люрд, яка цього тижня втратила свою маму Керрі Фішер і бабусю Деббі Рейнольдс.

Весь Голлівуд і шанувальники по всьому світу сумують по визначним актрисам Фішер і Рейнольдс, але найважче зараз доводиться їх дочці і онучці Лурд.

Актриси і актори, які знімаються з нею в серіалі «Королеви крику», написали в Twitter і Instagram слова підтримки і попросили медіа дати їй простір, щоб впоратися з цими втратами.

Джеймі Лі Кертіс через Твіттер:

Немає слів. Просто ми всі хочемо оточити Біллі любов'ю, силою і підтримкою. Медіа, будь ласка, дайте їй простір. Будь ласка. Будь ласка.

Ліа Мішель через Твіттер:

Моє серце розбите. Я люблю тебе, Біллі.

Аріана Гранде через Твіттер:

Люблю тебе, Біллі. Дуже-дуже сильно. Спочивай з миром, Деббі Рейнольдс.

Ебігейл Бреслін через Instagram:

Після того, як я зробила це фото, я зрозуміла, як сильно Білл схожа на Керрі. Обидві такі красиві. Спочивай з миром, Керрі, ти була дивовижною... і спасибі за те, що створила таку неймовірно хоробру, добру і чудову людину, яку мені пощастило називати своєю кращою подругою.

Джон Стамос через Instagram:

Ти так любила розповідати історії про свою маму, а я любив їх слухати. Любив бачити, як твоє обличчя світлішає. Ти так пишалася нею, а вона тобою. Вона завжди житиме у тобі, і всім нам пощастило з цим. Люблю тебе, Біллі.

Тейлор Лотнер через Instagram:

Ця дівчина є однією з найбільш сильних і безстрашних особистостей, яких я коли-небудь зустрічав. Абсолютно прекрасна зовні і всередині. Я так щасливий, що знаю тебе, @praisethelourd... З любов'ю, я.

Бажаємо Люрд сил пережити цей важкий час.

1607 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: