Дедшот отримає свій сольний фільм

25 грудня 2016,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Вілла Сміта з «Загону самогубців» вирушить у сольне плавання.

Працюючи над сіквелом «Загону самогубців», студія Warner Bros. вирішила розширити Кіновсесвіт DC ще одним суперлиходійським спін-оффом.

«Дедшот» буде присвячений найманому вбивці Флойду Лоутону, який став відомий в кримінальних колах завдяки умінню стріляти з будь-якої вогнепальної зброї.

Деталі сюжету не повідомляються, але в головній ролі повернеться Сміт, який дебютував у цьому образі на великому екрані цього літа в блокбастері Девіда Ейра.

Режисера у проекту ще немає, як і сценариста, тому у нього попереду довгий шлях до виходу в кінотеатрах.

Продюсером «Дедшота» буде Зак Снайдер.

Разом з лиходієм Сміта свій спін-офф отримає Харлі Квінн, яку зіграє Марго Роббі. Називатися він буде «Сирени Готема» і розповість про пригоди трьох найвідоміших суперзлодійок DC всіх часів: Жінки-кішки, Отруйного плюща і, звичайно ж, Харлі Квінн. Режисером фільму стане Ейр.

До виходу першого «Загону самогубців» ходили чутки, що свої сольники будуть у Джокера Джареда Лєто і Капітана Бумеранга Джая Кортні, але поки про них немає ніяких новин.

Прем'єра «Загону самогубців 2», де повернуться ці суперзлодіі, очікується у 2019 році.

7726 

1 коментар

Виктор Рыбкин

30 грудня 2016, 22:51

Господи, киновселенная DC сейчас похожа на умирающего человека. У спех марвел - это его личная опухаль мозга, мешающая здраво мыслить и выпускать ориджины, БпС - это неудачно проведённая трепанация черепа, после которой пациент скорее мёртв, чем жив, Отряд самоубийц - это умерший обосрался, а дальше пойдут конвульсии. Жалко. 
0 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: