Фотозвіт з київської прем'єри мультфільму «Ваяна»

23 грудня 2016,  15:07 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

20 грудня в київському кінотеатрі Оскар (ТРЦ Gulliver) пройшла прем'єра найспекотнішої анімаційної пригоди зими – «Ваяна».

На тропічну вечірку завітали українські селебретіз з родинами: Ігор Кондратюк, Соломія Вітвіцька, актриса і телеведуча Валентина Хамайко, актори «Дизель-шоу» Єгор Крутоголов і Євген Сморигін, Олег Панюта, Андрій Федорів і Ярослава Гресь, Юлія Кавтарадзе, модель Олена Гайваненко-Кіперман, дизайнерка Христина Бобкова, Дмитро Ступка і Поліна Логунова, співачка Тетяна Решетняк та інші гості. З особливою радістю вітали появу нових анімаційних героїв маленькі гості прем’єри.

Співак, лідер гурту ТНМК Олег

Співак і лідер гурту ТНМК Олег Михайлюта (Фагот) прийшов на прем’єру із сином. Саме Фагот здублював ексцентричного напівбога Мауї у фільмі «Ваяна». Це вже не перший досвід актора у дубляжі: він подарував свій голос Джекові Спарроу з культової франшизи «Пірати Карибського моря».

Про свого нового героя відомий співак говорить:

Мауї мені сподобався, бо він став напівбогом не від народження й не за сприятливих обставин, як-то кажуть, не завдяки, а всупереч. Саме так, як щодня відбувається в нашому житті. З одного боку історія Мауї – це наче казка, жарт, але, як казала моя бабуся, що в кожному жарті лише краплина жарту, решта – то правда. Найцінніше – це лишити в собі відчуття любові, навіть коли весь світ начебто демонструє тобі протилежне.

Роль самої Ваяни здублювала співачка Маргарита Мелешко, учасниця шоу «Голос країни-6», а голос Ваяні в дитинстві подарувала чарівна Оля Гарбузюк, учасниця шоу «Голос. Діти-3».


Анімаційна пригода «Ваяна» від творців фільмів «Зоотрополіс» і «Крижане серце» у кінотеатрах з 22 грудня!

1095 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: