Карен Гіллан попрощалася зі своєю героїнею з «Джуманджі»

18 грудня 2016,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення зйомок «Джуманджі» актриса Карен Гіллан поділилася новим закулісним селфі.

Зйомки пригодницького фентезі «Джуманджі», яке буде продовженням однойменного фільму 1995 року з Робіном Вільямсом у головній ролі, завершилися минулого тижня, і його зірка Двейн Джонсон поділився відео, в якому вимовляє слова подяки касту і знімальній команді фільму, де також присутні виконавці головних ролей Гіллан, Кевін Харт і Джек Блек.

У свою чергу Гіллан опублікувала в Instagram селфі з собою в образі героїні Рубі Раундхаус, повідомила, що класичний фільм «Джуманджі» є одним з її найулюбленіших фільмів разом з кінострічками «2001 рік: Космічна одіссея» і «Краса по-американськи», і поділилася емоціями від зйомок в його продовженні:

Це фінал для Рубі Раундхаус в «Джуманджі»! Не можу дочекатися, коли ви всі побачите, що ми зробили з класичним фільмом! Оригінал завжди був у моїй трійці найбільш улюблених фільмів усіх часів. «2001 рік: Космічна одіссея», «Краса по-американськи» і «ДЖУМАНДЖІ»! Це було неймовірно опинитися в джунглях і стати частиною цієї гри! @therock @kevinhart4real і @jackblack змушували мене сміятися щодня. Хороші часи. #jumanjimovie

Актори дійсно добре повеселилися на Гаваях, де проходили зйомки, про що свідчать забавні закулісні відео від них, які ви можете подивитися в нашій відеогалереї.

У світовий прокат «Джуманджі» увірветься 21 грудня 2017 року.

2578 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: