Прем'єра «Бетмена» відбудеться в 2018 році

16 грудня 2016,  14:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що «Бетмен» Бена Аффлека вийде на великі екрани у 2018 році.

Під час інтерв'ю для Deadline, присвяченому залишенню Грега Сілвермана поста президента студії Warner Bros. і призначенням на цю посаду Тобі Еммеріка, Силверман підтвердив, що нового «Бетмена» варто очікувати в 2018 році, а також згадав й інші великі проекти студії, чий реліз намічений на той же рік:

У 2018 вийдуть другі «Фантастичні звірі» і «Першому гравцеві приготуватися» здається амбітним фільмом від кращого режисера в світі Стівена Спілберга, який запалить світ. Є «Аквамен» Джеймса Вана і «Скубі-Ду», які будуть великим запуском, а також «Лего Ніндзяго. Фільм». І тоді ж вийде «Бетмен» Бена Аффлека.

Зйомки сольного супергеройського екшена Аффлека почнуться вже наступної весни, що нещодавно він особисто підтвердив в інтерв'ю для Variety:

Ми на правильному шляху, і все поступово сходиться. Ми завершуємо роботу над сценарієм. Чекаю цього з нетерпінням.

Аффлек не тільки повернеться в цьому фільмі в образі Брюса Вейна, а також його режисером, сценаристом і продюсером, повністю занурившись у створення екранізації сольних пригод свого супергероя.

Разом з ним у фільмі зіграють Джо Манганьєлло, Дж.К. Сіммонс і Джеремі Айронс.

Перед «Бетменом» побачити Аффлека в його супергеройському образі буде можливо в «Лізі справедливості», яка прибуде в українські кінотеатри 16 листопада 2017 року.

785 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: