Які трейлери покажуть перед «Бунтар-один»?

15 грудня 2016,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в прокат виходить найочікуваніша прем'єра грудня «Бунтар-один. Зоряні війни. Історія». Які ж трейлери до прийдешніх прем'єр 2017 року удостоїлися бути показаними перед нею?

Було предостатньо припущень щодо того, трейлери чиїх фільмів будуть показані на великому екрані перед «Бунтарем-один», і в українських кінотеатрах разом з першим спін-оффом «Зоряних воєн» можна буде побачити четвірку таких трейлерів.

«Вартові Галактики 2» (реж. Джеймс Ганн)

Другий рік поспіль разом з фільмом франшизи «Зоряні війни» студія Disney представляє трейлер до найочікуванішого супергеройского блокбастера наступного року, яким в даному випадку є «Вартові Галактики 2», де Зоряний лорд повертається разом зі своєю бравою командою, щоб знову встати на захист всесвіту.

Найкращий момент: Малюк Грут і «кнопка смерті».

В українських кінотеатрах з 4 травня 2017 року.

«Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують» (реж. Хоакім Роннинг, Еспен Сандберг)

П'ята частина пригод капітана Джека Горобця в незрівнянному втіленні Джонні Деппа обіцяє бути похмурішою за попередні, про що й заявляє її перший тизер, де його розшукує сама смерть в образі страшного капітана Салазара, якого грає Хав'єр Бардем. Цей фільм може сміливо посперечатися з «Вартовими Галактики 2» за звання найочікуванішого фільму прийдешньої весни, адже два з чотирьох фільмів даної піратської франшизи є мільярдерами, чого не скажеш про перші пригоди Зіркового лорда і його команди.

Найкращий момент: Знайомство з сином Вілла Тернера у втіленні Брентона Туейтса.

В українських кінотеатрах з 25 травня 2017 року.

«Гірка жнива» (реж. Джордж Менделюк)

Єдиним драматичним трейлером у цьому списку виявляється трейлер кінокартини «Гірка жнива», в основу якої були покладені події Голодомору, що відбувалося в Україні в 1932-33 роках. Зняв цю драму режисер Джордж Менделюк, чия мати в дитинстві пережила Голодомор, а зіграли в ній відомі британські актори.

Найкращий момент: Зірка «Знедолених» Саманта Баркс в образі українки Наталки, яка стала символом жіночого повстання проти радянської влади.

В українських кінотеатрах з 23 лютого 2017 року.

«Автомонстри» (реж. Кріс Уедж)

На додаток, перед «Бунтарем-один» демонструється трейлер до сімейного екшену з елементами фантастики «Автомонстри», який повідає про пригоди хлопця на ім'я Тріпп (Лукас Тілл) і його незвичайного пікапа. Чим же він незвичайний? А тим, що під його капотом живе пустотливий інопланетянин, що любить поганяти.

Найкращий момент: Будь-яка поява на екрані тієї чудесної істоти, що живе в пікапі головного героя.

В українських кінотеатрах з 5 січня 2017 року.

На який з цих фільмів очікуєте найбільше?

1335 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: