У «Києві» пройде додатковий показ документального фільму Ніка Кейва

14 грудня 2016,  01:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Документальна кінострічка «Ще раз з почуттям» про творчість музиканта Ніка Кейва та його групи знову буде показана в столичному кінотеатрі «Київ».

«Ще раз з почуттям» розповість про непросту роботу музиканта і його рок-групи Нік Кейв і the Bad Seeds над альбомом «Skeleton Tree» у важкий для нього період.

Офіційний синопсис фільму:

Робота над шістнадцятим студійним альбомом Ніка Кейва і The Bad Seeds тривала з кінця 2014-го року на Retreat Studios в Брайтоні на тлі трагічних життєвих подій самого Ніка, який втратив 15-річного сина влітку 2015-го. Це змінило первісну концепцію фільму і перетворило його в глибоке занурення в почуття і переживання колективу і їх музичні рефлексії. Це переплетення кольору і ЧБ, крихкості і життя в документально-наративній картині, виконаній магією Ніка Кейва і The Bad Seeds.

Режисером кінокартини, представленого у вересні на Венеціанському кінофестивалі, виступив новозеландець Ендрю Домінік, відомий завдяки кримінальній драмі «Як боягузливий Роберт Форд убив Джессі Джеймса» і трилеру «Пограбування казино».

Композиції австралійського музиканта Ніка Кейва можна почути в більш ніж 100 фільмах і серіалах, починаючи з 1987 року, коли дві його пісні прозвучали у фантастичній драмі «Небо над Берліном». Його «Red Right Hand» стала знаковою для франшизи «Крик», пісні Кейва звучать також в «Шреку 2», «Лютері», «Гострих козирках», «Справжньому детективі» і «Бойфренда з майбутнього».

Саме під його «O Children» у перших «Гаррі Поттері і Дарах Смерті» Гаррі і Герміона зворушливо танцювали в наметі. Так що документальний фільм «Ще раз з почуттям» рекомендується дивитися не тільки шанувальникам музики, а й шанувальникам кіно, щоб побачити, як народжуються і вимучуютьсяя нові композиції, які в майбутньому будуть звучати у ваших нових улюблених фільмах і серіалах.

Кінокартина буде показана у форматі 2D мовою оригіналу з англійськими субтитрами.

Єдиний додатковий показ «Ще раз з почуттям» відбудеться в «Києві» увечері 23 грудня.

Квитки на сеанс ви вже можете придбати на нашому сайті.

620 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...