Оголошена дата виходу сіквела «Людини-павука: Повернення додому»

10 грудня 2016,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures розкрила, коли на екрани прибуде «Людина-павук: Повернення додому 2».

В світлі виходу дебютного трейлера супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» було оголошено, що його сіквел вийде на екрани рівно через два роки після прем'єри першого сольника про пригоди нового Пітера Паркера.

Зрозуміло, про сюжет сіквела говорити ще рано, але події оригіналу будуть відбуватися після подій «Першого месника: Протистояння», в сольнику Пітер Паркер у втіленні Тома Холленда буде битися з лиходієм Стерв'ятником, якого грає Майкл Кітон а допоможе йому в цьому ділі сам Залізна Людина Роберт Дауні мол., який з'явився в трейлері.

Оскільки прем'єра сіквела нового «Людини-павука» зайняла дату виходу «Поганих хлопців 4», то четверта частина пригод безбашенних копів у втіленні Вілла Сміта і Мартіна Лоуренса переїхала на шість тижнів назад.

Холленд підписався на три сольних фільми про пригоди свого супергероя, тому десь влітку 2021 року можна очікувати і третій фільм.

Український трейлер першого «Людини-павука» дивіться тут.

У світовий прокат «Людина-павук: Повернення додому 2» вийде 5 липня 2019 року, а побачити «Поганих хлопців 4» буде можливо з 24 травня 2019 року.

Українська прем'єра «Людини-павука: Повернення додому» відбудеться 6 липня 2017 року. «Поганих хлопців 3» чекайте в кіно з 11 січня 2018 року.

1742 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: